Wie zijn wij

Onze activiteiten in Nederland zijn begonnen in 2006.

Ata Trans is een groeiend bedrijf met professionele medewerkers die al jarenlang ervaring hebben in het transport van verschillende producten.

Ata Trans biedt u alle oplossingen op het gebied van transport en logistiek, waaronder export naar en import vanuit alle landen. In principe behandelen wij alle type goederen en zendingen. Voor zeer gespecialiseerd vervoer doen wij een beroep op één van onze partners.

Heeft u een envelop, pakket of een zeecontainer dat snel en betrouwbaar verzonden moet worden binnen Nederland of internationaal?

Ata Trans kan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u op pad.

Ook snel transport door Benelux en Duitsland is een bestaande optie. Wij zijn in staat uw opdracht, waar dan ook vandaan, snel en accuraat uit te voeren.
Wij beseffen dat wij bij aflevering het visitekaartje zijn van uw bedrijf en zullen daar altijd naar handelen. Uw opdracht beschouwen wij als een eer en zullen dan ook snel en met de grootst mogelijke zorg uw pakket af leveren.

Voor United Parcel Service distribueren wij zendingen vanuit diverse locaties verspreid door heel Nederland en verwerken de administratie die daar bij komt kijken. Wij werken hierbij in de bedrijfskleuren van United Parcel Service zowel het wagenpark als de kleding.

Bij spoedgevallen bieden wij een “u belt, wij rijden” Deal aan. D.w.z. dat wij met spoed kunnen handelen.

 

NIWO transportvergunning

Ata Trans beschikt over een vergunning voor nationaal en internationaal vervoer met voertuigen met grote laadvermogens. Daarmee bent u ervan verzekerd dat uw goederen worden vervoerd op een correcte wijze en volgens de regelgeving als omschreven in de vergunning.

Het NIWO geeft de vergunningen pas af als aan 3 kwalitatieve eisen wordt voldaan. Namelijk op het gebied van kredietwaardigheid, vakbekwaamheid en betrouwbaarheid.

Het laadvermogen is bepalend voor het dan al niet benodigd zijn van de vergunning.

inter-nationale transport Ata Trans